Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Hamarosan felkerülnek a megye információi. Addig is ha kérdésed van, érdeklődj a megyei koordinátorodnál!

Treszkai Róbert

megyei koordinátor

Telefonszám:
+ 36 30 928 92 75

E-mail:
treszkai73@gmail.com

 

Országos megnyitó:

Időpontja:

2023. október 12. csütörtök 16:00

Helyszín: 

Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda

4400. Nyíregyháza, Ungvár stny. 19.

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk az országos megnyitóra!

2023. október 12-én indul a 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos önkéntes akció a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében, illetve a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Miniszterelnökség támogatásával. A program célja, hogy népszerűsítse az önkéntes munkát a fiatalok körében.

Az eseményen jelen lesznek a történelmi keresztény egyházak képviselői, Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök a Magyar Katolikus Egyház részéről, Bozorády András a Hajdú-Szabolcsi Evangélikus Egyházmegye esperes-helyettese a Magyarországi Evangélikus Egyház részéről, Dr. Gaál Sándor nyíregyházi református esperes a Magyarországi Református Egyház részéről fogják köszönteni a résztvevőket. A megnyitón köszöntőt mond továbbá Nagy Szabina, Nyíregyháza önkormányzati képviselője, dr. Király Klaudia, a Kulturális és Innovációs Minisztérium Fiatalokért Felelős Helyettes Államtitkárságtitkárságvezetője és Tormássiné Kapitány Ágotha, a házigazda intézmény vezetője.

Ezt követően sor kerül az önkéntes akció indítására és az első projektre is az iskola Méltóság Mezején. A programot táncház zárja.

 

Szeretnél csatlakozni akár önkéntesként, akár szervezőként, akár projektadóként? 

Keress bátran üzenetben vagy akár telefonon! 

 

A megye facebook-os oldala:

https://www.facebook.com/72ora.hu/