#72ora bemelegítés szuper nyereményekért!

Posztolj Facebookra vagy Instagramra nyilvános fotót, vagy használd idei Facebook keretünket profilképeden október 1-ig, és nyerj 72 órás ajándéktárgyakat!

Hangolódjunk együtt a 72 órára, hívjuk fel minél többek figyelmét a közelgő eseményre az október 1-i regisztrációs határidő előtt!

Posztolj a korábbi évek 72 órás emlékei közül, vagy készíts kreatív 72 órára és az önkéntességre utaló képeket vagy mémeket, és tedd ki őket nyilvános posztként Facebookra, Instagramra vagy Twitterre a #72ora és a #többvagyhaadsz hashtagekkel! Ugyanígy részt veszel a játékban, ha profilképeden beállítod idei Facebook keretünket, és az új fotó leírásában használod a hashtageket!

A résztvevők közül három nyertest választunk sorsolás útján, akik két-két 72 órás ajándékot választhatnak, valamint egy legjobb képet is választ a szervezői zsűri, ennek tulajdonosa négy ajándéktárgyat választhat a következők közül:

Kulacs, prémium toll, notesz+toll, nyakbaakasztó, napszemüveg és usb-s led-lámpa

 

Figyelem! A versenyben csak azok a nyilvános posztok vesznek részt, amik az alábbi gyűjtemények valamelyikében megjelennek:

https://www.instagram.com/explore/tags/tobbvagyhaadsz/

https://www.facebook.com/search/str/%E2%80%AA%23%E2%80%8Et%C3%B6bbvagyhaadsz/stories-keyword/stories-public

https://twitter.com/hashtag/többvagyhaadsz


Eredményhirdetés: október 3, szerda.

A nyertesekkel a nyertes poszt alatti kommentben vesszük fel a kapcsolatot.

 

Figyelem! A fotóbajnokság mellett más módja is van, hogy közösségi médián felhívd a figyelmet a 72 óra akcióra! Jelezd, hogy te is ott leszel a 72 órán az országos facebook esemény visszaigazolásával!

 

Jó posztolgatást! :)