Nyilvános projektek

Csatlakozz te is nyilvános projektjeinkhez!

Ha még a meglepetés projektek izgalmát nem mered bevállalni, de szívesen csatlakoznál valahogy az akcióhoz, számodra is van pár ötletünk. Az ország több pontján kipróbálhatod magad teljesen szabadon, akár csak pár óra erejéig olyan feladatokban, ahol nem fognak meglepetések érni.

Ezen az oldalon folyamatosan frissítjük a nyilvános projektjeink listáját.

Az alábbiakban még a 2015-ös projektjeinket láthatod! Hamarosan jelentkezünk az idei nyilvános projektekkel!

Budapest

Az Öko Urbana Egyesület akciója a 72 óra kompromisszum nélkül programban

Az Öko Urbana Egyesület a 72 óra kompromisszum nélkül keretében a Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium mögötti zöld terület (Népliget - megközelítés a Cinkotai út felől) megtisztítását tűzte ki célul, amit 2015. október 10-én, szombaton 10 órától szervezünk, ahová minden önkéntest szeretettel várunk. A szemétszedéshez arra alkalmas ruházatot javaslunk, érdemes kesztyűt is hozni, zsákokat biztosítunk. 

Pontos cím: 1172 Budapest, Cinkotai út 3.

Jelentkezés: okourbana@gmail.com

72 óra kommandó - Budapest

Ha pár órára a kompromisszum nélküli feladatvállalásba is belekóstolnál, sok szeretettel várunk október 11-én, vasárnap 13 órakor nagyszabású budapesti projektünkön, hogy te is részese legyél a 72 óra kommandónak! Több, mint száz résztvevő fiatalt várunk ekkor Budapesten, az Erzsébet téren, hogy egy-két órás meglepetés küldetéseket teljesítsenek a környéken, majd a zárótalálkozó helyszínén ismét találkozva megoszthassák élményeiket egymással és közösen ünnepelhessenek!

Gyere el te is, és rázd fel velünk a várost!

Győr-Moson-Sopron megye

Győr - Karitász Központ (Kandó Kálmán u. 10.)

A Győri Egyházmegyei Karitász központjában lehetőség van ruhák válogatására, dobozolására, migránsoknak gyűjtött takarók rendszerezésére, valamint kerti munkában is lehet részt venni. Szeretettel várunk szombaton 10 órától!

További információ: Horváth Glória (+ 36 20 474 26 76)

Komárom-Esztergom megye

72 óra Vértesszőlős

Szereted a virágokat és a gyerekeket? Tegyük komfortássá együtt a községet az itt élőknek! Gyertek velünk 2015.október 10-én (szombaton) 9 órától levendulát ültetni és a játszótereket szebbé varázsolni!
 
Cím: 2837 Vérteszőlős, Tanács u. (Panonn-Környe-Bokod Takarékszövetkezet)
 
Jelentkezés: domitb@t-online.hu 
 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Nyíregyháza - Állatotthon

Szereted az állatokat? Akkor itt a helyed. Várunk sok szeretettel az Állatbarát Alapítvány ( Nyíregyháza, Csatorna u. 2.) telephelyére, ahol az önkénteseinkkel kicsit "állatkodunk". A jó csapat és a hangulat garantált! Hozd magaddal barátaidat, ismerőseidet! iKSZ-es órák igazolása megoldott!

Időpont: 2015. október 10. 10 óra
 

Nyíregyháza - Idősek otthona 

Itt vagyok!!! Gyere és tarts velünk, hogy szebbé varázsoljuk az idősek mindennapjait! Segíts nekünk udvarrendezésben, vagy akár foglald el az időseket pár órára! IKSZ-es órák igazolása megoldott!
 
Helyszín: Szivárvány Idősek Otthona (4431 Nyíregyháza-Sóstófürdő, Tölgyes u. 11.)
 
Időpont: 2015. október 10. 11 óra
 

Apagy - Idősek otthona 

Veled vagyok! Tarts te is egy fantasztikus csapattal! Tudj meg mindent a kemencézés rejtelmeiről, kapcsolódj be az előkészületekbe október 9-én 11 órától az apagyi Idősek Otthona ( 4553. Apagy, Kossuth Lajos út 104.)udvaràn. 14 órától ellátogathatsz az apagyi ebédlőbe (4553. Apagy, Kossuth út 155.), ahol segíthetsz az idősek napját szebbé tenni. A műsor kezdete előtt díszítési munkálatokat látnak el a fiatalok, majd 16:30-tól kezdődik az idősek napi köszöntő műsor. A délelőtt folyamán a kemencében elkészült finomsággal látjuk el a vendégeket! Na ezt igazán kár lenne kihagyni! A jó hangulat garantált! IKSZ-es órák igazolása megoldott!
 
Keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén:
Treszkai Róbert
Telefon: 06/20-264-3208
E-mail: treszkai73@gmail.com