72 óra a sajtóban - 2018 előzetes

Olvasd el, nézd meg, hogy eddig mit írtak és mit adtak le az idei 72 óra kapcsán az újságok és tv csatornák!

 Nagyinterjú Böjte Csaba testvérrel:

Azt az embert szeressük, aki ott van mellettünk - Interjú Böjte Csabával, a „72 óra" fővédnökével

2018. szeptember 29. szombat 13:29 - „Éljük meg a szeretetet kompromisszum nélkül!" - ez az akciósorozat mindenkori mottója. Hogyan lehetséges ez a mindennapokban? - Isten senkit nem teremtett ugyanarra a kaptafára. Csodálatos, hogy mindannyian mások vagyunk és minden helyzet más. Éppen ezért nagyon nehéz receptet adni.

Főszervezői nagyinterjú a 777 blogon:

Darvas Márton: "Az önkéntesség hozzátartozik a kereszténységhez" - 777

Idén is megrendezésre kerül a 72 óra kompromisszum nélkül nevű önkéntes akció, amelynek fővédnöke Böjte Csaba testvér lesz. A programban 2018. október 11-14-ig lehet részt venni országszerte, amire már megindult a regisztráció, és amely idén újdonságokat is tartalmaz. Interjú Darvas Mártonnal, a 72 óra kompromisszum nélkül főkoordinátorával.

 Interjú egyik önkéntes szervezőnkkel:

Czopf Ágnes: Szép ajándékok várnak ránk a komfortzónánkon túl

Nem először veszel részt a 72 óra kompromisszum nélkül nevű kezdeményezésben. Mi az a személyes motiváció, ami miatt évente bekapcsolódsz a programba? - Öt éve lehetett, hogy bekapcsolódtam a programba. Kezdetben egyik nővéremmel - heten vagyunk testvérek - amolyan nővér-húg programként együtt akartunk valami újat kipróbálni.

Szervezői interjú a Petőfi TV-ben:

Idén is megrendezik a 72 óra kompromisszumok nélkül önkéntes akciót

Idén is megrendezik a 72 óra kompromisszumok nélkül önkéntes akciót

 Főkoordinátori nterjú a Bonum TV-ben:

DÉLELŐTT - "Több vagy, ha adsz!" - Darvas Márton

"Több vagy, ha adsz!" vagyis idén is megrendezik a 72 óra kompromisszum nélkül önkéntes akciót. A főkoordinátorral, Darvas Mártonnal beszélgettünk a Délelőttben.

 Interjú a Zugló TV-ben:

Önkéntes munka 72 órán át - Darvas Márton

Fiatalokat várnak szociális, közösségi vagy fejlesztő jellegű, egy akció keretében elvégezhető önkéntes munkákra. A 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű kezdeményezésről Darvas Márton főkoordinátor beszélt.